ODRŽAN ZBOR PO ZAGREB

U srijedu 29. studenog 2017. godine, u Zagrebu održan je Zbor područnog odbora Zagreb.

Predsjednik Vijeća područnog odbora Zagreb g. Tihomir Rengel, ukratko je prezentirao aktivnosti Vijeća u proteklom razdoblju, nakon čega je izvršena dodjela Zahvalnica tvrtkama sponzorima stručnog putovanja u Švicarsku: „Daikin“ d.o.o., „Herz Armaturen“ d.o.o., „Termo Plin“ d.o.o., „Dalekovod“ d.o.o. Potom je predsjednik Komore g. Luka Čarapović prezentirao aktivnosti HKIS u razdoblju od studenoga 2016. do studenoga 2017. godine.

U stručnom dijelu Zbora, prezentacije su održali proizvođači opreme:
-Prezentacija tvrtke Danfoss, Kemal Lojo, dipl.ing.stroj., Danfoss d.o.o.
-Prezentacija tvrtke Herz, Davor Vojvodić, dipl.ing.stroj., Herz Armaturen d.o.o.


ODRŽAN ZBOR PO ZAGREB

U srijedu 16. studenog 2016. u poslovnom kompleksu Chromos u Zagrebu održan je Zbor Područnog odbora Zagreb.

Na otvaranju Zbora dodijeljene su zahvalnice tvrtkama Viessmann d.o.o., Herz Armaturen d.o.o., Bosch d.o.o., Schiedel d.o.o., Končar d.d., Energo d.o.o. i GumiIpmex GRP d.d. koje su bile sponzori stručnog putovanja u Irsku.

Predsjednik Vijeća PO Zagreb g. Tihomir Rengel prezentirao je aktivnosti Vijeća, a predsjednik Komore g. Luka Čarapović prezentirao je aktivnosti komore u razdoblju od 2015.- 2016. godine.

G. Luka Čarapović i glavni tajnik g. Denis Puljić prezentirali su novosti u zakonskoj regulativi ( novi imenici, razlika voditelja građenja i voditelja radova, što su "manje složeni radovi" ... ) i kroz simulaciju prikazali što je minimalna cijena usluge inženjera.

Stručno predavanje pod nazivom "Kuhinjske nape za profesionalne prostore sa visokim stupnjem rekuperacije zraka i energetski učinkovitim ventilatorima" održali su g. Florijan Renar i Tomislav Kovačević iz tvrtke Systemair d.o.o.