Detaljan prikaz

STRUČNO PUTOVANJE – MILANO MCE 2018. – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT

U organizaciji Upravnog odbora Hrvatske komore inženjera strojarstva od 15.-17. ožujka 2018. godine članovi Hrvatske komore inženjera strojarstva posjetili su sajam MCE 2018. – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT. Sponzori putovanja su bili: Daikin Hrvatska d.o.o., HERZ Armaturen d.o.o. i Viessmann d.o.o. Hrvatska.

Članovi su zajednički obišli izložbeni štand firme Daikin gdje ih je predstavnik sponzora g. Roman Radmilović upoznao sa novitetima iz proizvodnog programa. Također, zajednički posjećen je i štand Herza gdje su nas ugostili vlasnik Herza g. Gerhard Glinzererr i predstavnici HERZ Armaturen d.o.o. Zagreb g. Petar Jelić i g. Milutin Zečević. Nakon toga sudionici stručnog putovanja su obišli sajam. Sajam MCE - Mostra Convegno Expocomfort, vodeći svjetski, 41. po redu, bijenalni sajam instalacija u zgradarstvu i industriji, klimatizacije i obnovljivih izvora energije. Preko 1600 izlagača, od čega njih 43% dolazi iz 52 zemlje svijeta, više od 150 000 stručnjaka. Prvi put je održan istodobno sa sajmom BIE - Biomass Innovation Expo koji je posvećen sustavima grijanja na drvnu biomasu.

Nakon sajma uslijedio je obilazak muzeja Alfa Romeo koji se prostire na 4800 m2 smještenih na šest katova gdje su izloženi cestovni automobili proizvedeni od 1910. godine do danas, prototipovi i avionski motori.

U pratnji vodiča, 43 sudionika stručnog putovanja obišla su središte Milana, a u povratku i jezero Lago di Garda.

Fotografije sa putovanja možete pogledati pod ''Fotogalerija''