Pregled vijesti iz arhive

Poziv na sastanak - Pripremne radnje vezane uz izdavanje elektroenergetskih suglasnosti, Pula 4.3.2020.

Poštovane kolegice i kolege, članovi HKIS,

pozivamo vas u srijedu, 4.3.2020. godine, s početkom u 14:00 sati u HGK ŽK PULA, Carrarina 5 na sastanak sa HEP ODS - Elektroistra Pula, kao prvim javno pravnim tijelom usko vezanim uz projektiranje i radove u graditeljstvu.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Nacrt Izmjena i dopuna Programa energetske obnove obiteljskih kuća 2014-2020

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za nacrt Izmjena i dopuna Programa energetske obnove obiteljskih kuća 2014-2020. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

PRIPREMNI SEMINAR ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA - Strukovno područje strojarstva, 10.2. - 12.2.2020. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera strojarstva organizira prvi po redu ove godine pripremni seminar za polaganje stručnog ispita.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Prijedlog Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o energetskoj učinkovitosti

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za prijedlog Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o energetskoj učinkovitosti. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvorena su javna savjetovanja: Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o građevnim proizvodima i Pravilnik o izmjenama pravilnika o energetskom pregledu za velika poduzeća

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvorena su javna savjetovanja za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o građevnim proizvodima i Pravilnik o izmjenama pravilnika o energetskom pregledu za velika poduzeća. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

PRIPREMNI SEMINAR ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA - Strukovno područje strojarstva, 2.12. - 4.12.2019. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera strojarstva organizira četvrti po redu ove godine pripremni seminar za polaganje stručnog ispita.

Više detalja...

ODRŽAN ZBOR PO ZAGREB, 24.10.2019.

Zbor Područnog odbora Zagreb održan je u četvrtak, 24. listopada 2019. godine u Zagrebu s početkom u 14:00 sati u dvorani Zagreb, Chromosov toranj, Ulica grada Vukovara 271. Zboru je prisustvovalo oko 65 članova.

Više detalja...

ODRŽAN ZBOR PO RIJEKA, 23.10.2019.

Zbor Područnog odbora Rijeka održan je srijedu, 23.10.2019. godine s početkom u 14:00 sati u kampusu na Trsatu u Rijeci, Radmile Matejčić 5, prostor gornji Akvarij. Zboru je prisustvovalo oko 45 članova.

Više detalja...

Stručno putovanje PO Rijeka i PO Zagreb, 17.10. - 21.10.2019. (Istanbul, Turska)

Stručnom putovanju u Istanbul, u organizaciji PO Rijeka i PO Zagreb u razdoblju od 17. do 21. listopada 2019. prisustvovalo je 40 osoba.

Više detalja...

Stranica 1 2 3 4 5 ... >>
Ovaj site pokreće Mono Software MonoX sustav za upravljanje sadržajem.