Pregled vijesti iz arhive

POZIV NA JAVNO SAVJETOVANJE - Obrazac prethodne procjene za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i prostornom uređenju - Savjetovanje traje do 5.10.2018.

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje o Obrascu prethodne procjene za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i prostornom uređenju. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja najkasnije do 5. listopada 2018. godine.

Više detalja...

ODRŽAN 3. MEĐUNARODNI STRUČNI SKUP "ENERGIJA +" U PODGORICI, CRNA GORA (13. i 14. rujna 2018.)

Na poziv Inženjerske komore Crne Gore, 3. međunarodnom stručnom skupu iz oblasti klimatizacije, grijanja i hlađenja "energijA+" održanom 13. i 14. rujna 2018. godine, u Hotelu Ramada, u Podgorici, kao predstavnik HKIS sudjelovao je dopredsjednik Komore, Tihomir Rengel.


Više detalja...

OTVORENI POZIV - predlaganje osoba za dodjelu statusa počasnog člana HKIS te dodjelu priznanja HKIS

Poštovani članovi Hrvatske komore inženjera strojarstva,

Pozivamo vas na predlaganje osoba za dodjelu statusa počasnog člana te dodjelu priznanja Hrvatske komore inženjera strojarstva. Rok za dostavu prijedloga je 17. listopada 2018. godine.

Više detalja...

PRIPREMNI SEMINAR ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA - Strukovno područje strojarstva, 15.10. - 17.10.2018. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera strojarstva organizira treći po redu ove godine pripremni seminar za polaganje stručnog ispita.

Više detalja...

HKIS sudjeluje u radu HR BIM TASK GRUPE pri Ministarstvu graditeljstva i prostornoga uređenja

S ciljem poticanja i promoviranja inovacija u području graditeljstva i prostornoga uređenja Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja (MGIPU) sudjeluje u radu EU BIM Task grupe za promoviranje i razmjenu najbolje prakse BIM-a na EU razini, a Hrvatska komora inženjera strojarstva se aktivno uključila zajedno s ostalim komorama u graditeljstvu.

Više detalja...

POZIV NA JAVNO SAVJETOVANJE - Odluka o određivanju relativnih pondera za arhitektonske i inženjerske i s njima povezane savjetodavne usluge u graditeljstvu i prostornom uređenju - eSavjetovanje traje do 6.7.2018.

Pozivaju se članovi Komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje o Odluci o određivanju relativnih pondera za arhitektonske i inženjerske i s njima povezane savjetodavne usluge u graditeljstvu i prostornom uređenju. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja najkasnije do 6. srpnja 2018. godine.

Više detalja...

POZIV NA JAVNO SAVJETOVANJE - Nacrt izmjena i dopuna Tehničkog propisa o racionalnoj uporabi energije i toplinskoj zaštiti u zgradama - eSavjetovanje traje do 14.7.2018.

Pozivaju se članovi Komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje o Nacrtu izmjena i dopuna Tehničkog propisa o racionalnoj uporabi energije i toplinskoj zaštiti u zgradama. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja najkasnije do 14. srpnja 2018. godine.

Više detalja...

ODRŽANI SU 13. DANI INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA U OPATIJI od 14. do 16. lipnja 2018.

U Opatiji su od 14. do 16. lipnja 2018. održani 13. Dani inženjera građevinarstva koji su okupili preko tisuću inženjera građevinarstva i gostiju.

Više detalja...

PRIPREMNI SEMINAR ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA - Strukovno područje strojarstva, 4.6. - 6.6.2018. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera strojarstva organizira drugi po redu ove godine pripremni seminar za polaganje stručnog ispita.

Više detalja...

POZIV NA JAVNO SAVJETOVANJE - Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje - eSavjetovanje traje do 21.6.2018.

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja najkasnije do 21. lipnja 2018. godine.

Više detalja...

Stranica << ... 6 7 8 9 10 ... >>
Ovaj site pokreće Mono Software MonoX sustav za upravljanje sadržajem.