ODRŽAN ZBOR PO RIJEKA

Zbor Područnog odbora Rijeka održan je srijedu, 23.10.2019. godine s početkom u 14:00 sati u kampusu na Trsatu u Rijeci, Radmile Matejčić 5, prostor gornji Akvarij. Zboru je prisustvovalo oko 45 članova.
Zbor je otvorio Predsjednik Vijeća PO Rijeka Vanja Glavan, a na Zboru je prezentiran rad HKIS i rad Vijeća PO Rijeka. Aktivnosti na nivou HKIS je izložio Predsjednik HKIS gosp. Željko Dorić dok je aktivnosti Vijeća PO Rijeka prezentirao Predsjednik Vijeća PO Rijeka Vanja Glavan.
Nakon pregleda aktivnosti rada, održana su stručna predavanja proizvođača opreme:
- Davor Vojvodić, dipl.ing.stroj. (Herz Armaturen d.o.o.) - “Od kotlovskog postrojenja do krajnjeg korisnika“
- Ivan Poropat, dipl.ing.stroj. (Daikin Hrvatska d.o.o ) -“7/24/365“


ODRŽANA SJEDNICA VIJEĆA PO RIJEKA

Po dovršenim izborima za Vijeća PO novoizabrani članovi su održali elektronsku sjednicu dana 23.10.2018. na kojoj je predložen Predsjednik Vijeća PO Rijeka Vanja Glavan. Prijedlog je prihvaćen te je time izabran Predsjednik Vijeća PO Rijeka u novom mandatnom razdoblju.


ODRŽAN ZBOR PO RIJEKA

Zbor PO Rijeka održan je 23.10.2018. na kojem je prisustvovalo 16 članova. U sklopu Zbora održani su i izbori za Vijeće PO Rijeka na kojem je predložena jedna kandidacijska lista koja je i prihvaćena jednoglasno.


ODRŽANA SJEDNICA VIJEĆA PO RIJEKA

Dana 04.10.2018. održana je elektronska sjednica Vijeća PO Rijeka na kojoj je izrađen prijedlog kandidacijske liste za izbore u Vijeća PO te je prijedlog i prihvaćen.


ODRŽANA SJEDNICA VIJEĆA PO RIJEKA

Sjednica Vijeća PO Rijeka održana je 12.3.2018. na kojoj je bilo govora o organizaciji ponovljenih izbora za Skupštinu i ostala tijela HKIS i na kojoj je Vijeće PO Rijeka usvojilo kandidacijsku listu za članove Skupštine.


ODRŽANA SJEDNICA VIJEĆA PO RIJEKA

Sjednica Vijeća PO Rijeka održana je 12.10.2017. na kojoj je bilo govora o organizaciji predstojećih izbora za Skupštinu i ostala tijela HKIS i na kojoj je Vijeće PO Rijeka usvojilo kandidacijsku listu za članove Skupštine. Bilo je govora o predstojećem Zboru PO Rijeka planiranog za studeni 2017. te o organizaciji stručnog putovanja posjete muezju Ferrari u Modeni u Italiji. Također, razgovaralo se o budućim planovima za 2018. godinu, predstojećim izborima, održavanju sjednica Vijeća i Zbora PO Rijeka.


ODRŽAN ZBOR PO RIJEKA

U srijedu 29. studenog 2017. godine, u Rijeci održan je Zbor područnog odbora Rijeka.

Predsjednik Vijeća područnog odbora g. Vanja Glavan prisutnim članovima prezentirao je Program rada Vijeća za 2018. godinu. Član Upravnog odbora g. Bruno Persić prisutne je upoznao sa radom Komore u razdoblju 2016.-2017. godine.


ODRŽANA SJEDNICA VIJEĆA PO RIJEKA

U četvrtak 21. rujna 2017. godine, u Rijeci na Tehničkom fakultetu održana je sjednica Vijeća PO Rijeka.

Predložen je termin održavanja Zbora PO Rijeka za 30.11.2017.

G. Vanja Glavan izvjestio je da se planirano stručno putovanje u muzej Ferrari u Modeni odgađa za proljeće 2018. godine zbog nemogućnosti rezervacije vožnje automobila.

Slijedeća sjednica Vijeća PO Rijeka održat će se 3.11.2017. godine.


ODRŽANA SJEDNICA VIJEĆA PO RIJEKA

U ponedjeljak 28. studenog 2016. godine, u Rijeci održana je sjednica Vijeća područnog odbora Rijeka. Sjednicu je vodio predsjednik Vijeća PO Rijeka g. Vanja Glavan.

Na dnevnom redu sjednice Vijeća razgovaralo se o pripremama za predstojeću 7. sjednicu Skupštine HKIS koja će se održati 16.12.2016. u Podstrani.

U okviru plana Stalnog stručnog usavršavanja za 2017. godinu predložen je seminar iz područja zaštite od požara, predavanje proizvođača opreme iz područja odsisa kuhinjskih prostora te okrugli stol iz područja toplinske zaštite u zgrada i energetskog certificiranja.

Započelo je planiranje stručnog putovanja za 2017. godinu te su dani preliminirani prijedlozi za ispitivanje mogućnosti organizacije. Među ostalima, predloženi su posjet tvrtki Helios u Njemačkoj, posjet automobilskoj tvornici u Italiji i tvrtki Panasonic u Budimpešti.


ODRŽAN ZBOR PO RIJEKA

U petak 11. studenog 2016. godine, u Rijeci održan je Zbor područnog odbora Rijeka.

Predavanje o zgradama približno nulte energije i o projektu PROF/TRAC održao je prof.dr.sc. Branimir Pavković.

Predsjednik HKIS g. Luka Čarapović prezentirao je aktivnosti komore u razdoblju od 2015.- 2016. godine.

G. Luka Čarapović i glavni tajnik g. Denis Puljić prezentirali su novosti u zakonskoj regulativi ( novi imenici, razlika voditelja građenja i voditelja radova ... ) i kroz simulaciju prikazali što je minimalna cijena usluge inženjera.

Stručno predavanje "Termostatizacija stambenih objekata" održao je g. Davor Vojvodić iz firme HERZ Armaturen d.o.o.

Zboru je prisustvovalo 18 članova.
Ovaj site pokreće Mono Software MonoX sustav za upravljanje sadržajem.