ODRŽANA SJEDNICA VIJEĆA PO VARAŽDIN

Sjednica Vijeća PO Varaždin održana je u četvrtak, 19. prosinca 2019. s početkom u 16:00 sati u Koprivnici.
Komentiran je novi zakon, nove definicije zakona kao što je dubinska energetska obnova i sl. Raspravljene su nove opcije stručnih putovanja, prijedlog je da se iduće godine proba s putovanjem u trajanju jedan do najviše dva dana. Raspravljeno je o problemima koje stupanje na snagu donosi propis, razmjenjena su iskustva iz projektiranja nZEB zgrada. Razgovaralo se o aktualnim problemima u struci, najviše o problemu postignutih cijena projektiranja i novim programskim alatima.

ODRŽAN ZBOR PO VARAŽDIN

Zbor Područnog odbora Varaždin održan je u četvrtak, 26. rujna 2019. godine u 13:00 sati u dvorani hotela Park, J. Habdelića 6 u Varaždinu. Zboru je prisustvovalo oko 45 članova.
Nakon pozdravne riječ organizatora, prisutne je o aktivnostima Hrvatske komore inženjera strojarstva u proteklom razdoblju izvijestio predsjednik Željko Dorić, dipl.ing.stroj.
Zatim je o aktivnostima Područnog odbora Varaždin prisutne izvijestio predsjednik Vijeća PO Varaždin, Dinko Sladoljev, dipl.ing.stroj.

Stručna predavanja su održali predstavnici proizvođača opreme:
- Ivica Štohera, dipl.ing.stroj. (GRUNDFOS d.o.o.)
- Alen Sipić, ing.stroj. (IMP Termotehnika Regulacija d.o.o.),
- Alen Džeko, dipl.ing.stroj. (SYSTEMAIR)

ODRŽAN ZBOR PO VARAŽDIN

Dana 26.10.2018 u Koprivnici, održan je Zbora PO Varaždin. Na Zboru su provedeni izbori za članove Vijeća Područnog odbora Varaždin Hrvatske komore inženjera strojarstva. Na istome je također održano informiranje članova o aktivnostima u Komori, prijedlozima izmjena zakonske regulative s naglaskom na njen utjecaj na rad ovlaštenih inženjera strojarstva, te je dat izvještaj o radu Područnog odbora Varaždin za proteklo razdoblje.

ODRŽAN ZBOR PO VARAŽDIN

U petak 1. prosinca 2017. godine, u Koprivnici, održan je Zbor Područnog odbora Varaždin.

Predsjednik Vijeća područnog odbora g. Ivan Husnjak prezentirao je aktivnosti Vijeća, a predsjednik Komore g. Luka Čarapović prezentirao je aktivnosti Komore u razdoblju od 2016.- 2017. godine.

Stručno predavanje vezano za izmjene zakonske regulative tijekom 2017. godine održao je g. Tomislav Tkalčić.

G. Dinko Sladoljev predstavio je projekt „Energetska rekonstrukcija hotela Milenij-Opatija“.


ODRŽAN ZBOR PO VARAŽDIN

U petak 25. studenog 2016. godine, u Koprivnici održan je Zbor područnog odbora Varaždin.

Predsjednik Vijeća, g. Ivan Husnjak, predstavio je program rada PO Varaždin za 2017. godinu, te informirao članstvo o radu PO Varaždin u razdoblju od 2015-2016. godine.

Predsjednik HKIS g. Luka Čarapović informirao je prisutne o aktivnostima Komore u razdoblju od 2015.-2016. godine, a g. Tomislav Tkalčić o novostima koje se odnose na izmjene zakonske regulative.

Zajednička načela edukacije inženjera, tj. Izvješće izrađeno od strane ECEC (European Council of Engineers Chambers) prezentirao je doc. dr. sc. Miodrag Drakulić.

Glavni tajnik HKIS g. Denis Puljić prezentirao je važeću zakonsku regulativu te njen utjecaj na rad ovlaštenih inženjera strojarstva. Održana je rasprava i dani su prijedlozi za izmjene i dopune istih.

Zboru je prisustvovalo 30 članova.
Ovaj site pokreće Mono Software MonoX sustav za upravljanje sadržajem.