ODRŽAN ZBOR PO ZAGREB

Zbor Područnog odbora Zagreb održan je u četvrtak, 24. listopada 2019. godine u Zagrebu s početkom u 14:00 sati u dvorani Zagreb, Chromosov toranj, Ulica grada Vukovara 271. Zboru je prisustvovalo oko 65 članova.
Nakon pozdravne riječ organizatora, prisutne je o aktivnostima Hrvatske komore inženjera strojarstva u proteklom razdoblju izvijestio predsjednik Željko Dorić, dipl.ing.stroj.
Zatim su o aktivnostima Područnog odbora Zagreb prisutne izvjestli dopredsjednik Komore Tihomir Rengel, dipl.ing.stroj te predsjednik Vijeća PO Zagreb, Saša Jančiković, dipl.ing.stroj.

Stručna predavanja su održali predstavnici proizvođača opreme:
- Goran Budimlija, dipl.ing.stroj. (HOVAL d.o.o.),
- Toni Gaćina, ing.stroj. (OVENTROP GmbH)
- Ivan Maričić, ing.stroj. (GRUNDFOS d.o.o.)


ODRŽANA SJEDNICA VIJEĆA PO ZAGREB

Izvanredna sjednica Vijeća PO Zagreb održana je u utorak, 16. srpnja 2019. s početkom u 16:00 sati u prostorijama Komore.
Sukladno zaključku Upravnog odbora te temeljem članka 11. stavka 2 i 3 Pravilnika o ustrojavanju i radu Područnih odbora Hrvatske komore inženjera strojarstva, Predsjednik Komore sazvao je izvanrednu sjednicu Vijeća PO Zagreb

Na sjednici su donesene Odluke kako slijedi:
Nakon provedene rasprave i glasovanja, jednoglasno je donesena Odluka o razrješenju gđe. Ivane Abrashi dužnosti predsjednice Vijeća PO Zagreb.
Nakon provedene rasprave i glasovanja, jednoglasno je donesena Odluka o imenovanju gosp. Saše Jančikovića predsjednikom Vijeća PO Zagreb.
Sukladno dogovorenom, Zbor PO Zagreb planira se u listopadu 2019. Odluku o datumu kao i Dnevnom redu sjednice Zbora naknadno će donijeti predsjednik Vijeća PO Zagreb.

ODRŽAN ZBOR PO ZAGREB

U srijedu 29. studenog 2017. godine, u Zagrebu održan je Zbor područnog odbora Zagreb.

Predsjednik Vijeća područnog odbora Zagreb g. Tihomir Rengel, ukratko je prezentirao aktivnosti Vijeća u proteklom razdoblju, nakon čega je izvršena dodjela Zahvalnica tvrtkama sponzorima stručnog putovanja u Švicarsku: „Daikin“ d.o.o., „Herz Armaturen“ d.o.o., „Termo Plin“ d.o.o., „Dalekovod“ d.o.o. Potom je predsjednik Komore g. Luka Čarapović prezentirao aktivnosti HKIS u razdoblju od studenoga 2016. do studenoga 2017. godine.

U stručnom dijelu Zbora, prezentacije su održali proizvođači opreme:
-Prezentacija tvrtke Danfoss, Kemal Lojo, dipl.ing.stroj., Danfoss d.o.o.
-Prezentacija tvrtke Herz, Davor Vojvodić, dipl.ing.stroj., Herz Armaturen d.o.o.


ODRŽAN ZBOR PO ZAGREB

U srijedu 16. studenog 2016. u poslovnom kompleksu Chromos u Zagrebu održan je Zbor Područnog odbora Zagreb.

Na otvaranju Zbora dodijeljene su zahvalnice tvrtkama Viessmann d.o.o., Herz Armaturen d.o.o., Bosch d.o.o., Schiedel d.o.o., Končar d.d., Energo d.o.o. i GumiIpmex GRP d.d. koje su bile sponzori stručnog putovanja u Irsku.

Predsjednik Vijeća PO Zagreb g. Tihomir Rengel prezentirao je aktivnosti Vijeća, a predsjednik Komore g. Luka Čarapović prezentirao je aktivnosti komore u razdoblju od 2015.- 2016. godine.

G. Luka Čarapović i glavni tajnik g. Denis Puljić prezentirali su novosti u zakonskoj regulativi ( novi imenici, razlika voditelja građenja i voditelja radova, što su "manje složeni radovi" ... ) i kroz simulaciju prikazali što je minimalna cijena usluge inženjera.

Stručno predavanje pod nazivom "Kuhinjske nape za profesionalne prostore sa visokim stupnjem rekuperacije zraka i energetski učinkovitim ventilatorima" održali su g. Florijan Renar i Tomislav Kovačević iz tvrtke Systemair d.o.o.


Ovaj site pokreće Mono Software MonoX sustav za upravljanje sadržajem.