Detaljan prikaz

NAJAVA KONGRESA I POZIV SUDIONICAMA, IZLAGAČIMA I PARTNERIMA - 6. MEĐUNARODNI KONGRES DANI INŽENJERA STROJARSTVA U VODICAMA (20.3. - 23.3.2019.)

Cijenjene kolegice i kolege,

posebno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na sudjelovanje na 6. međunarodnom kongresu Dani inženjera strojarstva koji će se održati u organizaciji Hrvatske komore inženjera strojarstva u Vodicama, u razdoblju od 20.3. do 23.3.2019. godine pod motom:

Strojarske tehnologije - imperativ budućnosti.

Slijedom naših prethodnih iskustva, zadovoljstvo nam je pozvati domaće i međunarodne stručnjake, znanstvenike, projektante, inženjere, voditelje gradilišta, profesore i studente tehničkih i ostalih srodnih i interdisciplinarnih studija da na Kongresu predstave rezultate svojih praktičnih i znanstvenih istraživanja i iskustava.

Želimo osigurati i poticati okruženje za razmjenu sveučilišnih i industrijskih i ostalih gospodarstvenih znanja i ideja u obliku usmenih izlaganja, postera, plenarnih predavanja, posebnih sastanaka i izložbi.

Vjerujemo da će naš izbor tema potaknuti interdisciplinarnu suradnju i umrežavanje, u živahnoj, ugodnoj i opuštenoj atmosferi prekrasne hrvatske obale i grada Vodica.

Više detalja o Kongresu ...


Nadamo se Vašem odazivu te Vas srdačno pozdravljamo!


Predsjednik Programskog odbora Kongresa                  Predsjednik Komore

Tihomir Rengel, dipl.ing.stroj.                                   Željko Dorić, dipl.ing.stroj.